ЗАКРИТИ

Вітання ювіляру

Вітання ювіляру

Професорсько-викладацький склад та студентство Східноєвропейського університету вітають знаного вченого, талановитого педагога Данилову Ніну Олександрівну із ювілеєм!

Ніна Олександрівна після закінчення філософського факультету Ленінградського державного університету працювала викладачем у Горлівському педагогічному інституті іноземних мов, Кіровоградському педагогічному інституті та Черкаському інженерно-технологічному інституті. У 1982 р. захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності «Філософія».

В Східноєвропейському університеті Ніна Олександрівна працює з 1992 р., тобто з дня його заснування на кафедрі соціально-гуманітарних дисциплін. Сфера її наукових інтересів – проблеми моралі і політики, гуманістичні аспекти політичної діяльності, політичні системи і процеси, гуманізм і демократія. Ніна Олександрівна – автор понад 50 наукових статей та навчально-методичних публікацій.

Викладачі та студенти університету щиро зичать ювілярці нових звершень на науковій та педагогічній ниві, вдячних учнів, міцного здоров’я та довголіття!