ЗАКРИТИ

Вітання нашим футзалістам

Вітання нашим футзалістам

15 травня у конференц-залі Східноєвропейського університету відбулося урочисте вшанування бронзових призерів Чемпіонату Черкаської області з футзалу 2014 року – команди Східноєвропейського університету “Вікторія”.

Ректор університету разом із засновником та тренером футбольної команди прокурором Черкаської області Віктором Андрійовичем Миколенко привітали та нагородили команду університету.

Від президента університету Аблязова Рауфа Ахметовича команда на чолі з капітаном Антоном Вакуленком була нагороджена грамотами та грошовими преміями.

Також з привітальним словом виступив співзасновник команди “Вікторія”, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Коваль Віталій Володимирович. Він відзначив, що ми гідно билися з усіма суперниками, серед яких були і професійні команди. Наші футболісти викладалися в кожному матчі, не жаліючи сил, і показали високий рівень підготовки, волю до перемоги і згуртованість!

Фундатори команди Східноєвропейського університету “Вікторія” зазичили нашим хлопцям здоров’я і нових перемог уже в екстра-лізі чемпіонату Черкащини.

Зрештою увесь колектив Східноєвропейського університету, студенти та абітурієнти вдячні нашим футзалістам за спортивні досягнення та популяризацію здорового способу життя!