ЗАКРИТИ

VII учнівсько-студентська конференція „Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни”

VII учнівсько-студентська конференція „Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни”

Уже сьомий рік поспіль, кафедра маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова, за сприяння Черкаського відділення Академії економічних наук України, проводить учнівсько-студентську конференцію «Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни».

Цього року участь у конференції взяли понад 200 здобувачів освіти коледжів, університетів, шкіл та училищ зі всієї України. Варто зазначити, що спектр досліджень, як завжди охопив усі галузі суспільства. Проте, значна увага учасників заходу була зосереджена на житті України в умовах війни. Молоді дослідники визначали перспективи повоєнного відродження країни, вплив підтримки країн-партнерів та місце молоді у відбудові правової держави.
Особлива увага, у роботах, зосереджена на соціальному захисті та гарантіях ВПО. Досліджено правові засади дотримання прав та свобод громадян, визначено проблемні аспекти законодавчого регулювання та державотворення. Значна увага приділена комунікаційній політиці бізнесу та уряду, а також впровадженню сучасних інформаційних технологій у всі сфери життя.
Змістовними та ґрунтовними є тези доповідей щодо гуманітарної політики та євроінтеграційних процесів в державі.
За результатами конференції було прийнято відповідну резолюцію та видано Збірник тез доповідей учасників учнівсько-студентської конференції «Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни».
Висловлюємо особливу подяку Голові Черкаського відділення Академії економічних наук України, доктору економічних наук, професору Юрію Пасічнику за сприяння в організації та проведенні заходу.
Дякуємо учасникам конференції за цікаві та змістовні доповіді.

Збірник тез доповідей