ЗАКРИТИ

Участь студентів спеціальності «маркетинг» у 7-му Українському студентському фестивалі реклами

Участь студентів спеціальності «маркетинг» у 7-му Українському студентському фестивалі реклами

17 листопада в Міжнародний день студента у м. Києві відбувся 7-ий ювілейний Український студентський фестиваль реклами. Організаторами Фестивалю вже традиційно (шостий рік поспіль) виступили Спілка рекламістів України і один з провідних університетів України Київський Національний торговельно-економічний університет.

Участь у фестивалі прийняли більше 1000 осіб. На творчий конкурс було подано 934 роботи. На фестивалі були представлені 67 ВНЗ. Географія: Україна, Росія, Білорусія, Ізраїль.

Призові місця у 16 номінаціях завоювали студенти і молоді співробітники з Києва, Москви, Мінська, Одеси, Омська, Дніпропетровська, Севастополя, Петрозаводська, Бреста, Харкова.

З новим акцентом відбулась церемонія нагородження, яка зібрала повну залу Будинку Кіно. Призи переможцям вручали голови журі номінацій: композитор і виконавець, народний артист України Анатолій Матвійчук, директор департаменту зовнішніх зв’язків Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Тетяна Трегобчук, директор із зв’язків з громадськістю компанії McDonald’s в Україні Михайло Шуранов, директор з маркетингу компанії LG Electronics Ukraine Ірина Хворостяная, керівники «Школи рекламних технологій» Олена Марченко і Оксана Тюпа, креативний директор РА Banda Павло Клубнікін, креативний директор PROVID Кирило Чичкан, виконавчий директор агенції STRONG, член Спілки кінематографістів РФ Дмитро Сенедеров (м. Мосва), директор РА ТОРТИЛЛА Валентина Есипова, виконавчий директор Української Асоціації Інтернет реклами (УАИР), Андрій Заблоцький, продюсер і керівник продакшн студії ДАР Відео Юрій Поляшко, директор Seven PR Вадим Виднянський, PR-директор Національного спортивного комплексу «Олімпійський» Леся Башняк, спеціаліст з комунікацій Програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» Ганна Захаріна, директор із стратегічного розвитку DEOL Partners Марина Лео, директор представництва СМАРТ-ЛИНК в Україні Андрій Пушкарьов.

Голова великого журі Андрій Федорів, генеральний директор маркетинг-консалтингової компанії FEDORIV.COM оголосив вердикт по Гран-при 7-го УСФР.

Гран-при в цьому році журі вирішило не присуд жати. І цей факт – гарна новина для іміджу УСФР. Міжнародне журі Фестивалю, яке складалось з топ-спеціалістів реклами і маркетингу, судило справедливо, оцінюючи роботи, передусім, не як студентські, а як професійні.

Переможці тематичних номінацій були достойно нагороджені партнерами Фестивалю. Мобільні телефони, монітори, солідні грошові винагороди у розмірі від 3 до 12 студентських стипендій отримали молоді рекламні таланти.

Співорганізатори церемонії нагородження – Київський Національний торговельно-економічний університет і Київський Національний університет культури і мистецтв подарували фестивалю свято. Нагородження, яке провели ведучі з цих ВНЗ, супроводжувалось яркими номерами талановитих виконавців.

Програма майстер-класів Фестивалю відмічена блискучими виступами Максима Лазебника, Валерія Пекаря, Павла Клубнікіна, Дмитра Сенедерова, Оксани Тюпи, Ірини Хворостяної.

94-м (!) переможцям 7-го УСФР були вручені дипломи і ексклюзивні призи Фестивалю. Всі, хто приїхали на фестиваль, отримали дипломи учасників.

Цього року вперше у конкурсі фестивалю брали участь студенти спеціальності «Маркетинг» Серомятник Т.С. і Лагода О.В. (гр. ММ81). В рамках вивчення однієї з фахових дисциплін: «Маркетингова політика комунікацій» під час проведення практичних занять ними була зроблена конкурсна робота у вигляді 20 сек. відеоролику із соціальної тематики.

Під час проведення фестивалю студентки брали участь у майстер-класах: «Маркетингові тренди: секрети для завтрашніх профі», «Вибач, але ми не твоя мама. Сучасні вимоги до реклами». Відвідали презентації: «Навчання рекламі та проблема працевлаштування», «Інструменти просування соціальних проектів».

На урочистій церемонії нагородження переможців 7-го УСФР студентки спеціальності «Маркетинг» отримали дипломи учасників.

Закриваючи церемонію нагородження, Євген Ромат, президент УСФР, тепло привітав всіх учасників. Він відзначив, що фестиваль з кожним роком стає все більш популярним, кількість робіт, а також молоді, яка спроможна достойно витримувати конкуренцію і змагатись в цікавих і суспільно-корисних номінаціях, безупинно зростає.

«Є дещо краще синиці в руках!»