ЗАКРИТИ

Свято 8 березня

Свято 8 березня

Дуже символічно, що перше весняне свято ми завжди присвячуємо нашим найріднішим, найкрасивішим дівчатам і жінкам. Це свято приходить до нас з першими квітами, з ледь відчутним весняним подихом і несе у світ ніжність, тепло та красу – все те, що в суспільстві символізує Жінку – Берегиню родинного вогнища, душевного спокою, доброти та злагоди!

Перше весняне свято прийшло до нас з усмішками і гарним настроєм.

Напередодні 8 березня в нашому університеті відбувся святковий захід, який створив дуже приємну атмосферу справжнього свята. Офіційну частину відкрили представники чоловічої частини адміністрації університету, які щиросердно поздоровили співробітниць і студенток зі святом ніжності, весни та краси. Свято продовжила концертна програма «Музичний жіночій журнал», сторінки якого складалися із жартівливих оповідань ведучих про різноманітні жіночі захоплення, гуморесок В. Насипаного та П. Глазового, виразних танців і авторських пісень. Прикрасою свята стало відеопоздоровлення на адресу прекрасної частини людства від чоловіків університету. Виступ гостей – команди КВК «99 франків» додав святу ще більше веселощів.

По закінченні програми ректор університету привітала юних артистів теплими словами, солодощами і тортом.

Хочеться подякувати всім нашім студентам, які взяли участь у підготовці та проведенні свята за креативність та творчій підхід.

Свято 8 Березня просто необхідне всім нам для того, щоб висловити ті головні слова пошани і любові, які ми чомусь не встигаємо сказати у звичайний день нашим матусям, сестрам, коханим.