ЗАКРИТИ

Студентів-правників навчали складати позовні заяви

Студентів-правників навчали складати позовні заяви

У рамках співпраці з Асоціацією адвокатів України в Східноєвропейському університеті для студентів спеціальності «Право» відбувся майстер-клас із написання позовних заяв.

Навчання провела адвокат, партнер юридичної групи «Право», заступник керівника Черкаського відділення ВГО «Асоціація адвокатів України» Людмила Гриценко. Під час зустрічі адвокат розповіла про основні вимоги до позовної заяви, її структуру, оформлення необхідних реквізитів, демонструючи це на практиці. Вона також наголосила на важливих аспектах, на які варто звертати увагу при написанні позовної заяви, і поділилася власним досвідом виграних справ.

– Ми отримали багато корисної, важливої, актуальної інформації, необхідної для нас як майбутніх юристів, – поділилася враженнями студентка 4 курсу Анастасія Литвиненко. – Адже від правильності складання позовної заяви залежить хід судового процесу, і чи відбудеться він взагалі.

Як підкреслив завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Олександр Лисенко, такі зустрічі для молоді є досить пізнавальними. Студенти мають змогу поспілкуватися з досвідченими адвокатами-практиками, отримати поради та рекомендації щодо майбутньої професії.