ЗАКРИТИ

Студенти Східноєвропейського університету готуються до дня міста

Студенти Східноєвропейського університету готуються до дня міста

В рамках заходів Черкаської міської ради щодо святкування 12 червня 2010 року Дня міста, в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту розпочалися тренування з греблі на ялах для участі в міських змаганнях.

До команди студентів та співробітників університету, яку очолив завідувач кафедри фізичного виховання Кірдода І.І., увійшли кращі спортсмени університету. І, незважаючи на те, що гребля - зовсім новий вид спорту для декого з них, студенти з великим ентузіазмом приступили до тренувань. Тренування проходять на водній базі під керівництвом досвідченого тренера. Відповідно до спортивних правил, тренування розпочинаються з класичної розминки на спортивному майданчику бази, а потім основного виду – греблі на ялах. За результатами перших тренувань можна зробити висновки, що студенти СУЕМ фізично підготовлені до міських змагань з греблі, адже гарну фізичну форму вони систематично підтримують в сучасному тренажерному залі університету, який створений саме для них ректором Аблязовим Рауфом Ахметовичем.

Завідувач кафедрою фізичного виховання Кірдода І.І. завірив, що вже сьогодні можна говорити про те, що команда СУЕМ прикладе багато зусиль для досягнення успіхів у загальноміських змаганнях з греблі з нагоди Дня міста. І, практично, не має сумнівів, що команда СУЕМ отримає одне з призових місць, адже «східноєвропейці» не звикли програвати!

То ж, побажаємо спортивній команді університету успіхів у тренуванні і, звичайно, перемоги 12 червня під час змагань! А всіх студентів і викладачів університету запрошуємо стати активними вболівальниками і продемонструвати, що Східноєвропейський університет економіки і менеджменту – справжня велика родина, в якій один за всіх і один за одного!

Того ж дня о 16 годині в парку Хіміків наші студенти приймуть участь в концертній програмі, яку підготувала до цього свята наша вокальна студія разом з її керівником Зінченко Н.В. Прозвучать мелодійні, наповнені щирою любов’ю до нашого краю пісні і вірші українських авторів та сучасні іноземні твори. Цей виступ є відповіддю на чисельні прохання мешканців району Хімселища, які в вихідні дні бажають бачити як можна більш святкових заходів та розважальних програм в парку Хіміків.

Запрошуємо всіх бажаючих на творчу зустріч із студентами Східноєвропейського Університету. Співайте та відпочивайте разом з нами!
З Днем міста Черкаси!