ЗАКРИТИ

Стажування у сонячній Греції

Стажування у сонячній Греції

Доброю традицією у Східноєвропейському університеті є проведення різноманітних заходів для студентів, що проживають в гуртожитку. Так, 1 грудня відбувся щорічний кулінарний конкурс «Гості на порозі». Мешканці гуртожитку презентувати свої таланти під час зустрічі гостей.

Можливо хтось вважає, що студенти вміють готувати лише бутерброди та яєчню. Але ні! Це впевнено підтвердили наші учасники. Перед дегустацією кожна із команд представила свої страви. На столах можна було побачити різотто, деруни, млинці, асорті закусок, десерти та напої.

Оцінювало кулінарні шедеври журі, до складу якого увійшли члени Студентської ради вишу. Перед ними постало нелегке завдання – визначити переможця. За словами голови Студради Миколи Кінішенка, всі конкурсанти приготували смачні страви і гідно зустріли гостей. Перемогла дружба!

Комендант гуртожитку Віра Пилявська подякувала студентам за участь і вручила святковий торт від керівництва університету.

Бажаємо студентам нових кулінарних шедеврів і перемог! 

Немає кращого способу вивчення країни, ніж працювати і жити в ній, знайомитися з місцевими жителями, їхньою культурою та традиціями. Про це йшлося сьогодні під час зустрічі представників світової мережі кадрових і туристичних агентств Algoos зі студентами Східноєвропейського університету.

Фахівці компанії представили студентам чималий перелік програм для літнього стажування за кордоном. Географія пропонованих місць дуже широка і охоплює майже всю Європу, США, Бразилію, Австралію, Індію, Китай та інші країни.

Значну увагу виступаючі приділили стажуванню в Греції та на Кіпрі. Вивчення готельної та ресторанної справи у цих країнах дозволить студентам додати не лише вагомий запис у своє резюме, а й вдосконалити мовні навички і набути цінний досвід в одній із найбільш прибуткових галузей бізнесу. Для проходження стажування компанія пропонує наступні позиції: ресепшионіст, бармен, офіціант, хостес, аніматор, покоївка тощо. Заробітна плата становитиме від 300 до 500 євро щомісяця. До того ж молодь матиме змогу відпочити в курортних місцевостях і помилуватися їхніми мальовничими краєвидами.

Організація практичної підготовки та професійного стажування для студентів є одним із пріоритетних напрямів роботи університету. Адже випускник, який має практичний досвід роботи, більш адаптований до майбутньої трудової діяльності та має вищі шанси працевлаштуватися.