ЗАКРИТИ

Старшокласники зі студентами змагалися в брейн-ринг

Старшокласники зі студентами змагалися в брейн-ринг

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вже стало традиційним проведення інтелектуальних змагань у форматі брейн-рингу. За звання найкмітливіших боролися 4 команди студентів і учнів старших класів черкаських закладів освіти.

Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість. Команди то вирівнювали рахунки, то вибивалися вперед. Зрештою, як і в кожній грі, визначилися свої переможці. Ними стали учасники команди Черкаського гуманітарно-правового ліцею. Друге місце здобули студенти кафедри теорії і практики перекладу та іноземних мов Східноєвропейського університету, третє – учні загальноосвітньої школи №11.

Незважаючи на те, що гра проходила в форматі змагання, вдалося створити приязну і веселу атмосферу. Активність молоді під час брейн-рингу засвідчила глибоку ерудованість і вміння працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

Наприкінці гри викладачі подякували студентам і школярам за участь та висловили щире сподівання на ще не одну таку цікаву зустріч.