ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет в Черкаській обласній філармонії

Східноєвропейський університет в Черкаській обласній філармонії

20 листопада в Черкаській обласній філармонії Східноєвропейський університет економіки і менеджменту взяв участь в акції «Випускник-2015».

На заході випускники познайомилися з викладачами, університет представив презентацію, де глядачі змогли побачити і дізнатися про широкий вибір спеціальностей, досягнення та нагороди навчального закладу, міжнародні зв’язки, сучасну матеріально-технічну базу, відпочинок та дозвілля студентів, а також багато інших, не менш важливих переваг Східноєвропейського університету.

В другій половині свята студенти нашого навчального закладу представили концертну програму на сцені Черкаської обласної філармонії. Адже в Східноєвропейському університеті навчаються талановиті особистості як в професійному, так і в творчому напрямках. Професійні танцюристи, студенти нашого навчального закладу, виконали румбу. Студенти інших спеціальностей продемонстрували всім, які у нас навчаються талановиті, обдаровані та сміливі студенти, адже виступали представники всіх спеціальностей, які у вільний від навчання час грають у футбольній команді Східноєвропейського університету та команді Коледжу економіки та управління університету, відвідують курси перукарського мистецтва та художнього розпису, що теж проходять в стінах ВНЗ, слухачі курсу «Практична журналістика» та багато інших не менш цікавих особистостей.

Виступ студентства викликав у глядачів шквал позитивних емоцій та бажання навчатися в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.