ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

День відкритих дверей і знайомство з майбутньою студентською молоддю влаштували у Східноєвропейському університеті в п’ятницю. Понад 120 учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Черкас завітали цього дня до нашого вишу.

Майбутні вступники ознайомилися з історією університету, переглянули презентацію, отримали детальну інформацію про освітні ступені та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців. Абітурієнти отримали відповіді на всі хвилюючі їх запитання, а також проконсультувалися щодо перспектив працевлаштування за обраною професією.

По завершенню бесіди для відвідувачів заходу була організована ознайомча екскурсія навчальним закладом. Їм показали лекційні зали, аудиторії, кафедри, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, навчально-науково-виробничі центри, тренажерну й актову зали тощо. Гості з зацікавленням розглядали фотографії студентського життя, інформаційні стенди про нагороди і здобутки університету, міжнародне співробітництво, благодійну діяльність, наукові та спортивні досягнення.

Запрошуємо вас, шановні абітурієнти, на навчання! Обіцяємо вам якісну освіту, практичну професійну підготовку, цікаве студентське дозвілля і сприяння у працевлаштуванні.