ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет привітав Черкасців з днем міста

Східноєвропейський університет привітав Черкасців з днем міста

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту привітав рідне місто з Днем народження та провів масштабну презентацію своїх спеціальностей у локації «Мрію бути профі», що діяла в межах святкування 732-ї річниці Черкас.

­Це свято об'єднує всіх тих, кому дорогі Черкаси, - звернулася із вітальними словами до жителів і гостей міста ректор університету. - Бажаю, щоб наше місто процвітало, зростало, розвивалося і кожен житель відчував себе щасливою людиною. Нехай мир, добробут, суспільна повага та довіра панують у нашому місті!З Днем народження, Черкаси!

Зі сцени студенти Східноєвропейського привітали містян вокальними номерами, а також показали імпровізоване перенесення представників різних професій і епох у наш час.Як символ віри, надії, здійснення мрій і найкращих побажань для рідного міста молодь відпустила в небо повітряні кульки.

2323 (7)

Неабиякий інтерес у містян викликали яскраві презентації спеціальностейуніверситету та Коледжу економіки і управління, що діяли в межах локації «Мрію бути профі».

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи представила власні напрацювання щодо розробки туристичних маршрутів Черкащини, а також презентувала гастрономічну карту України, на якій студенти позначили види начинок для вареників, що переважають в різних регіонах. Тут відвідувачі посмакували варениками та мали змогу поспілкуватися зі спікерами щодо історії появи страви й особливостей приготування.

Популярнимибуливікторини з правових, економічних питань, інформаційної діяльності та перекладу, переможці яких отримали подарунки. Зацікавила майбутніх абітурієнтів і презентація бізнес-інкубатора щодо створення нових стартап-проектів,конкурси для допитливих від кафедри маркетингу, економічної кібернетики, фінансів, банківської справи і страхування.

2323 (6)

Надзвичайний інтерес викликала фотозона з символікою вишу.Тут всі охочі фотографувалися в мантії магістрачи в образі «Берегині університету», створеному кафедрою дизайну з використанням корпоративних кольорів та елементів національного українського вбрання.

За активну участь у проекті «Мрію бути профі» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзначив колектив Східноєвропейського університету.