ЗАКРИТИ

Патріотичне виховання студентів Східноєвропейського університету

Патріотичне виховання студентів Східноєвропейського університету

Університет дбає про науковий, естетичний, культурний та історичний розвиток свого покоління підростаючих спеціалістів, адже професіонал має бути розвинений у всіх напрямках.

З цією метою та враховуючи вагомий внесок черкасців в освоєння космічного простору, Східноєвропейський університет створив музей космонавтики в стінах навчального закладу.

img_4754

У музеї зібрано багато матеріалів, які свідчать про невід’ємний зв’язок міста Черкаси з космонавтикою, а саме експонати, передані з особистих архівів, зразки нової техніки, створеної у Черкасах.

23 березня в Східноєвропейському університеті відбулась виставка, приурочена до Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнього дня авіації і космонавтики, що відзначається 12 квітня.

Зустріч відбулась за участі заступника ректора з зовнішніх зв’язків Кузьмичова Геннадія Петровича, викладачів і студентів, небайдужих до історії космонавтики. Під час зустрічі обговорювали низку цікавих фактів у сфері космонавтики, а студенти, на закінчення заходу, залишили багато добрих слів у подяку за таку цікаву та пізнавальну зустріч.

img_4758