ЗАКРИТИ

Конференція з питань інформатизації навчального процесу та управління компетенціями

Конференція з питань інформатизації навчального процесу та управління компетенціями

Вчені Східноєвропейського університету економіки і менеджменту взяли участь у роботі науково-методичної конференції «Інформаційно-тренінгові технології у сучасній вищій освіті». Головним організатором заходу була невтомна проф. Ушакова Ніна Миколаївна, Голова Ради УАРМБО - Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти в Україні.

Конференція відбулась 10 червня в Одесі, в одному з відомих та солідних університетів України, в Одеському державному економічному університеті, що на днях святкував 90 років від дня заснування. Випускниками цього провідного економічного університету Півдня є кілька міністрів України різних часів, мер Одеси та один з керівників нашого університету.

Головні теми конференції стосувались напрямів:

  • Методичні основи формування професійних компетенцій
  • Організація і проведення наскрізної практичної підготовки
  • Коучингові та інформаційно-тренінгові технології в навчанні

Ректор СУЕМу проф. Н.Л. Казаринова виступила перед учасниками конференції з доповіддю «Формування моделі ключових та професійних компетенцій», а проректор з НДР СУЕМу проф. Ус М.Ф. «Технології дистанційної освіти в системі управління знаннями університету».

Представники нашого університету мали нагоду ознайомитися з досвідом ВНЗ України з питань застосування сучасних інформаційних технологій в навчальному процесі, використання інформаційно-комунікаційних технології навчання, формування професійної культури фахівця на основі компетентнісного підходу. Матеріали конференції, досвід колег буде корисний для інновацій у навчанні студентів СУЕМ, в організації наукової роботи. Учасники конференції отримали сертифікати як свідчення про набуті знання та досвід.