ЗАКРИТИ

І регіональна учнівська науково-практична конференція з історії «Україна - Terra Incognita»

І регіональна учнівська науково-практична конференція з історії «Україна - Terra Incognita»

12 травня за сприяння Східноєвропейського університету економіки і менеджменту у Черкаській загальноосвітній школі № 28 відбулася І регіональна учнівська науково-практична конференція з історії «Україна - terra incognita».

Метою конференції було привернути увагу молоді до історії рідної країни, мотивувати їх до наукової та пошукової діяльності, спрямованої на дослідження невідомих або маловідомих сторінок історії України.

0258 (2)

У конференції взяли участь учні Першої міської гімназії м. Черкас, загальноосвітніх шкіл    № 5, 15, 30, 32, спеціалізованих шкіл № 3, 18, 20, 28 та школи № 5 міста Сміли.

Після відкриття заходу працювали в тематичних секціях «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі», «Титанічні постаті на ниві української історії», «Україно, ти моя жива молитва...», «Ми діти твої, Україно».

0258 (4)

Як модератор тематичної секції в роботі конференції взяв участь завідувач кафедри туризму, кандидат історичних наук Іван Десятніков.

Також учасники конференції, гості, вчителі й учні школи цього дня мали можливість відвідати пересувну виставку, яку організували представники обласного краєзнавчого музею.