ЗАКРИТИ

Допоможемо театру разом!

Допоможемо театру разом!

Саме мистецтвом актори черкаського драмтеатру вирішили рятувати свою «домівку». Учора під час концерту на Театральній площі містянам було презентовано благодійний фонд під назвою «Черкаський театр». До заходу долучилася низка творчих колективів міста, серед яких і представники Східноєвропейського університету.

Напередодні студенти і викладачі вишу провели ярмарок із метою збору коштів на відновлення обласного театру після пожежі. Спільними зусиллями вони зібрали близько тисячі гривень, які вкинули до благодійної скриньки під час презентації фонду.

– Наш університет підтримує дружні стосунки з акторами черкаського театру.  Надзвичайно зворушливо чути від студентів, що театр – це окраса нашого міста, що вони із задоволенням його відвідують і хочуть, щоб він якнайшвидше знову відчинив для них двері, – говорить ректор університету.

Атмосферу добра, людяності і бажання допомагати один одному створювали творчі номери у виконанні молоді. Студентка магістратури Східноєвропейського університету Марина Кошова виконала пісню Кузьми Скрябіна «Старі фотографії», закликаючи глядачів бути небайдужими до долі театру і зробити свій внесок у його відбудову.