ЗАКРИТИ

День юриста в СУЕМ

День юриста в СУЕМ

8 жовтня юристи України відмічають своє професійне свято, яке було встановлено Указом Президента України від 16 вересня 1997 р. Професія юриста ніколи не втратить своєї актуальності, оскільки вона покликана стояти на захисті прав та інтересів кожного громадянина.

Законєвищим  проявом людської мудрості,

яка використовує досвід людей на користь суспільству

С. Джонсон

Урочистості з нагоди Дня юриста, які відбулися в актовій залі нашого університету, відкрила ректор, яка привітала із професійним святом викладачів і студентів Юридичного інституту та вручила їм почесні нагороди і солодкий подарунок – величезний святковий торт.

Студенти-юристи, в свою чергу, подарували всім присутнім святкову концертну програму, яка складалася із пісень, юридичного гумору та поздоровлень у віршах. Наприкінці свята на глядачів чекав ще один приємний подарунок від адміністрації університету – зустріч з відомими артистами – заслуженою артисткою України Є. Крикун та солістом Черкаського народного хору Ю.Марштупою. Їх виступ не залишив в залі жодного байдужого ні серед викладачів, ані серед студентів. В серці кожного знайшли свій відгук прекрасні ліричні та жартівливі українські пісні, які об’єднали глядачів кількох поколінь та створили атмосферу справжнього свята.