ЗАКРИТИ

День презентації спеціальності „Переклад”

День презентації спеціальності „Переклад”

2 березня 2012 року кафедра теорії і практики перекладу та компаративістики провела День презентації спеціальності „Переклад”, в якому взяли участь випускники шкіл міста Черкаси.

Учасникам була представлена цікава і різноманітна програма: зав. кафедри, к.ф.н. Бушкова В.В. ознайомила з історією спеціальності, умовами навчання та перспективами стажування за кордоном. Група студентів відділення (Дікалова Я., Голиш А. та ін.) презентувала спеціальність „Переклад”, доцент Штепан Н.П. розповіла про правила вступу до ВНЗ. Особливий інтерес учасників викликали заняття в класі синхронного перекладу, яке провела Бушкова В.В., мовний тренінг та робота в IT-лабораторіях під керівництвом старших викладачів Скворцової Є.І. та Сиборової О.Л.

Під час екскурсії по університету учні ознайомились з обладнаними сучасними комп’ютерами лабораторіями, навчальними аудиторіями та лекційними залами.

Учасники Дня презентації мали змогу поспілкуватися зі студентами відділення „Переклад”, побачити демонстрацію роботи перекладача та взяти участь у мовних тренінгах, перейняти у наших студентів досвід закордонних стажувань та подорожей.