ЗАКРИТИ

«День подяки батькам» у Східноєвропейському університеті

«День подяки батькам» у Східноєвропейському університеті

Теплого весняного суботнього ранку, 14 травня 2011 р., студенти Коледжу економіки і управління за підтримки студентів та керівництва Університету влаштували свято подяки своїм батькам.

Напередодні Міжнародного дня сім’ї першокурсники і випускники коледжу вітали мам, татусів, бабусь та інших опікунів із цим світлим родинним святом. Усім рідним наших студентів було вручено глибоко символічний український коровай на рушнику.

Із вітальним словом виступила ректор Університету, професор Наталія Леонідівна Казарінова. Керівництво університету і коледжу щиро подякувало батькам за їхніх студентів, за внесок кожного із них у власний розвиток, у розвиток нашого навчального закладу, регіону й України в цілому. Батьки почули приємні слова про своїх дітей, про їхні мрії і захоплення. Після урочистого вручення подяк від ректора Н.Л. Казарінової батьки мали нагоду висловити слова вдячності і поділитися враженнями. А потім своїми талантами всіх присутніх порадували студенти коледжу й університету. Батьки мали можливість прослухати декілька пісень, переглянути окремі сценічні постановки про подекуди ніжні і зворушливі, а подекуди веселі і гумористичні аспекти родинних стосунків та сімейного побуту.

Невимушена атмосфера концертної програми передалася і на церемонію розрізання короваю, подарованого батьками торта, та чаювання. У теплій приязній атмосфері було проведено декілька годин. Кожен із присутніх дітей, батьків, викладачів отримав можливість поспілкуватися у неофіційній обстановці, сфотографуватися на згадку. Було прийнято рішення щорічну традицію відзначення цього надзвичайного свята продовжувати і надалі.