ЗАКРИТИ

День охорони праці

День охорони праці

У Східноєвропейському університеті 25.04.13 року відбулися заходи до всесвітнього Дня охорони праці під девізом «Запобігання професійним захворюванням».

Для прищеплення негативного відношення до тютюнопаління було проведено захід   «Зміни цигарку на цукерку» та анкетування «Проблема паління». Викладачі,  студенти та активісти Студентської ради закликали перехожих не палити, запрошували до святкового столу,  де ті могли обміняти цигарку на цукерку, а також проходили анкетування. Участь в акції взяли 42% жінок та 58% чоловіків  віком  від 18 до 55 років, серед яких виявлено 33% тих,  що  палять. Учасники анкетування  визнали, що основною причиною паління є бажання  палити за компанією з друзями, а також виявили своє негативне ставлення до паління в громадських  місцях та шкідливий вплив  на  людське здоров’я.  

По закінченню акції  всіх бажаючих  запрошено до відео-конференц-залу, де була проведена презентація «Про стан виробничого травматизму, професійних захворювань в Україні»  та прочитана лекція про надання першої домедичної допомоги при травмах та ушкодженнях  на виробництві.