ЗАКРИТИ

Боді-арт презентували студенти кафедри дизайну під час «Кіношоту»

Боді-арт презентували студенти кафедри дизайну під час «Кіношоту»

Студенти Східноєвропейського університету взяли участь у конкурсі з боді-арту в рамках І Черкаського фестивалю короткометражного кіно «КіноШоТ».

Молода художниця Олександра Мошенська представила публіці кінообраз Бальтазара – напівдемона, напівлюдини. У ролі моделі – студент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Сергій Ковтуненко.

– Для створення образу я обрала містичного героя з серіалу «Всі жінки – відьми». Бальтазар – демонічна сутність, народжена від демониці і смертного. То він постає в образі злого демона з відразливою зовнішністю (багряно-червоним обличчям), то є звичайною людиною, – розповіла про свій витвір Олександра.

nsnhtfvzrxk

На створення чарівного персонажу знадобилося три години. За словами студентки, у своїй роботі вона намагалася показати одвічну боротьбу світлого й темного. Образ немов оживав на сцені, розкриваючи тему добра і зла, мінливості природи.

Студенти кафедри дизайну не перестають дивувати оригінальністю своїх ідей. Із кожним конкурсом вони демонструють різні техніки боді-арту, зростає їхня майстерність і творча сміливість.

Фото Олександра Рибалки