ЗАКРИТИ

1 вересня – День знань

1 вересня – День знань

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту урочисто зустрів День знань 2011 року. Святково оформлене приміщення університету, приємна музика та урочисто одягнені студенти, які гуртуються навколо своїх викладачів, – все це 1 вересня, свято, що символізує знання, пошук, розвиток та успішне майбутнє.

Професорсько-викладацький склад в урочистій обстановці зустрів першокурсників їх батьків в університеті.

Сьогоднішній день Східноєвропейського університету економіки і менеджменту став справжнім Днем першокурсника.

В цей день для першокурсників проведені урочистості, під час яких їм були представлені куратори груп, директори інститутів, ректорат університету.

Президент університету, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії СРСР, академік Інженерної академії України, академік Міжнародної Інженерної Академії, член Клубу ректорів Європи (CRE) Рауф Ахметович Аблязов привітав нове поповнення студентської сім’ї, наголосивши на вагомості освіти та професійних перспективах, які відкриваються.

З привітанням до студентів-першокурсників звернулась ректор університету, кандидат технічних наук, професор, академік ІАН України Казарінова Наталія Леонідівна.

На завершення урочистостей було проведено вручення студентського квитка студента Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Також в такий святковий день не обійшлося без подарунків. Партнер університету, офіційний представник компанії Teletradе D.J. по Черкаському регіону Омельченко А. С. за наслідками попереднього навчального року вручив кращим студентам сертифікати на безкоштовне навчання за фахом «Трейдер валютного ринку» та «Аналітик міжнародних фінансових ринків», а також підписку на газету «Деньги» для університету.

Гімн університету, що звучав сьогодні вперше для першокурсників, став початком відліку студентського життя та входження до студентського братства Східноєвропейського університету.