ЗАКРИТИ

Тиждень права в Східноєвропейському університеті

Тиждень права в Східноєвропейському університеті

З нагоди професійного свята Дня юриста (8.10.2013 р.) в юридичному інституті СУЕМ проведено ряд заходів професійного та просвітницького спрямування.

Так, 7.10.2013 р. на кафедрі правознавства проведено круглий стіл на тему: «Ґенеза кримінально-процесуального законодавства». У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти старших курсів спеціальності «Правознавство». В цей же день 7.10.2013 р. було проведено загальноінститутський студентський брейн-ринг на правову тематику, в якому взяли участь команди всіх курсів спеціальності «Правознавство». Під час гри студенти продемонстрували достатньо високий рівень знань з історії, теорії держави і права, цивілістики, кримінології та інших галузей права. У напруженій боротьбі перемогу здобула команда магістрів.

7764 (2)

8.10.2013 р. проведено конкурс стінних газет, в якому взяли участь всі студентські групи спеціальності «Правознавство». Журі було непросто визначити переможця, так як кожна газета була оригінальною за змістом, містила цікаву та корисну інформацію, мала певні особливості художнього оформлення. Кращою було визнано газету студентів групи КЮР-11 Коледжу економіки і управління.