ЗАКРИТИ

Студенти-туристи на екскурсії в Чигирині

Студенти-туристи на екскурсії в Чигирині

Студенти Фахового коледжу СУРА спеціальності «Туризм» вирушили відзначити Всесвітній день туризму в колиску українського козацтва - Чигирин.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму розповіли про те, з чого складається туристичний продукт і запропонували студентам пройти його складові, щоб здійснити посвяту у спеціалісти з туристичної сфери.

У вигляді квесту майбутні туристи пройшли етап транспортування - продемонструвавши різні види наземного, повітряного і водного транспорту. Наступним етапом стало розміщення, для цього студентам було запропоновано на собі перевірити одне з найпопулярніших туристичних споряджень —спальний мішок. І на завершення — харчування, невеличкий пікнік серед лісу.

IMG_8035

Успішно пройшовши усі завдання квесту, студенти промовили священні клятви працівників туристичної галузі й присягнулись на глобусі, як символу земної кулі, стати справжніми професіоналами своєї справи.

Згодом студентам наочно продемонстрували специфіку роботи працівників на різних посадах у туристичній галузі. Молодь відвідала екскурсію в резиденції Богдана Хмельницького у Чигирині, Іллінську церкву в Суботові, дуб Максима Залізняка в урочищі Холодного Яру та його прадавній реліктовий ліс. Саме у цьому місці природньої та історичної сили студенти загадали найзаповітніше бажання усієї України та залишили монетку, щоб ще раз повернутися на це ж саме місце після нашої перемоги.