ЗАКРИТИ

Студенти Черкаських вишів змагалися в брейн-ринг у Східноєвропейському університеті

Студенти Черкаських вишів змагалися в брейн-ринг у Східноєвропейському університеті

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вже стало традиційним проведення інтелектуальних змагань у форматі Брейн-рингу.

Чергова загальноуніверситетська гра була проведена серед молоді Черкаських вишів, серед яких студенти    Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету, Черкаського національного університету ім.. Б.Хмельницького, Черкаського інституту банківської справи. Гра проводилась в рамках Декади правових знань та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

Відкривала Брейн-ринг ректор Східноєвропейського університету, яка привітала всіх учасників та побажала цікавої та плідної гри.

Оцінювало Брейн-ринг журі у складі Миколенка Віктора Андрійовича, проректора з організаційних питань Східноєвропейського університету; Басанської Наталії Володимирівни, завідувача кафедри Права соціально-гуманітарних дисциплін Черкаського інституту банківської справи та Лисенка Олександра Миколайовича, завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін Східноєвропейського університету.

Проводив захід Десятніков Іван Валерійович, завідувач кафедри туризму Східноєвропейського університету.

Кожна команда складалася із п’яти учасників на чолі з капітаном. Гра проходила в три тури по 20 логіко-інтелектуальних питань. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, студенти виявили кмітливість, ерудицію та винахідливість. У напруженій боротьбі перемогу здобула командаЧеркаського національного університету ім.. Б.Хмельницького. Другу сходинку посіла командаЧеркаського інституту банківської справи, третю - команда Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Незважаючи на те, що гра проходила в форматі змагання, вдалося створити приязну і веселу атмосферу. Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість і вміння працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

На заході були присутні представники обласного управління юстиції.

Наприкінці гри провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції в Черкаській області Брикун Тетяна Олексіївна вручила усім командам грамоти, а Лисенко Олександр Миколайович, завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Східноєвропейського університету,  привітав переможців солодким подарунком.

Організатори брейн-рингу подякували студентам за участь та висловили щире сподівання на ще не одну таку цікаву й дружню зустріч.