ЗАКРИТИ

Спеціальність «економіка підприємства»

Спеціальність «економіка підприємства»

Економіст на підприємстві – це спеціаліст з управління економікою підприємства, а отже, всім підприємством в цілому, оскільки економіка стосується всіх сфер діяльності – і виробництва, і збуту, і постачання, і кадрів, і податків, і обліку, і інвестицій…

Досвід сучасних економістів універсальний і багатогранний. Умови господарювання виробничих підприємств вимагають від економістів знань і вмінь у самих різноманітних сферах діяльності, але всі ці сфери в економістів поєднуються специфікою мислення – мислення економічними категоріями і цінностями. Сучасний економіст – це і технолог, і інженер, і бухгалтер, і маркетолог, і комерсант, і логіст…. – це менеджер, управлінець на підприємстві. Економіка сучасного підприємства – це велике мистецтво управляти всіма системами і комунікаціями, персоналом і коштами, робити розрахунки, які б призводили до бажаного результату і враховували всі сторони діяльності, зовнішні і внутрішні фактори впливу, імовірнісні процеси і прогнози, бажання персоналу, адміністрації, власників, покупців, партнерів і постачальників, посадових осіб державних органів влади і управління, споживачів продукції тощо.

В сучасному суспільстві основу економіки будь-якої країни складає виробництво. Фахівці з економіки виробничого підприємства – найцінніші кадри, праця яких завжди потрібна, шанована та високооплачувана як в Україні, так і за кордоном.Досвідчені викладачі кафедри економіки підприємства (вчені і фахівці – практики міжнародного рівня із значним досвідом роботи фінансовими директорами, економістами, контроллерами, аудиторами, головними бухгалтерами на виробничих підприємствах) із допомогою неперевершеної сучасної матеріально-технічної бази Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, готують висококваліфікованих економістів – спеціалістів і магістрів з економіки підприємства, готових працювати за спеціальністю на виробничих підприємствах України та інших країн.

Чекаємо Вас на кафедрі економіки підприємства Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.