ЗАКРИТИ

Перукарі завершили навчання

Перукарі завершили навчання

2 серпня у Школі краси та мистецтв Східноєвропейського університету група слухачів, направлених на навчання обласним центром зайнятості, отримала свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «перукар-модельєр».

Навчання тривало 5 місяців, поєднуючи теоретичну та практичну частини. Слухачі отримали знання з галузевої економіки та підприємництва, інформаційних технологій, техніки пошуку роботи. У межах професійно-теоретичної підготовки пройшли навчання з перукарської справи, матеріалознавства, основ гігієни і санітарії, спеціального малювання, охорони праці.

Слухачі навчилися технікам моделювання зачісок, виконанню класичних та сучасних чоловічих і жіночих стрижок, укладанню волосся, меліруванню й фарбуванню волосся, хімічній завивці, використанню препаратів для догляду за волоссям.

Викладачі школи відзначили сумлінну роботу учениць та наголосили на тому, що результат, який вони продемонстрували протягом навчання, дійсно підтверджує їхнє право називатися майстрами перукарської справи.

Слухачі курсів висловили щиру подяку усьому колективу Школи краси та мистецтв за їхній професіоналізм, за передані вміння й досвід, а також державній службі зайнятості, що спрямувала та допомогла здобути нову професію.

Вітаємо новоспечених перукарів! Зичимо творчого натхнення, професійних здобутків і непереможного прагнення підкорювати нові вершини!