ЗАКРИТИ

Першокурсниця поділилася враженнями від навчання

Першокурсниця поділилася враженнями від навчання

Нові знання, друзі, наставники, активна участь у студентському самоврядуванні і громадському житті університету – таким запам’ятався перший навчальний рік у Східноєвропейському університеті студентці спеціальності «Філологія (переклад)» Анастасії Негоді.

– Провчившись рік у нашому університеті, я дізналася багато нового для себе, – розповідає дівчина. – І це не лише знання, практичні навички з обраного фаху, а й цікаві та добрі люди, з якими мені пощастило познайомитися.

Із перших днів навчання Анастасія почала активно брати участь в громадському житті університету.

– Все почалося з того, що я і мій одногрупник від імені першокурсників виступили з вітальним словом на урочистостях із нагоди Дня знань. Пізніше я познайомилася з В’ячеславом Колесником (ред. – студент 4 курсу юридичного інстиуту), завдяки якому потрапила в нашу студентську раду на чолі з Настею Литвиненко. Було багато заходів, в яких я брала участь. Найбільше запам'ятався зимовий бал і наші щоденні репетиції.

З улюблених дисциплін студентка називає «Практичний курс першої іноземної (англійської) мови». Як вона зазначає, під час занять молодь вчиться вільно говорити на різні теми і поповнює свій словниковий запас. Також дівчині подобаються курси «Практична граматика англійської мови» та «Мовознавство».

23523 (5)

Анастасія вдячна своїм педагогам – викладачам кафедри теорії і практики перекладу – О. Л. Сиборовій, Є. І. Скворцовій. Ю. В. Опанасенко, О. О. Мікрюкову за їхню працю, за те що, вони передають молоді свої знання і досвід.

– Я дуже рада, що обрала саме Східноєвропейський університет, – резюмувала першокурсниця.

Варто відзначити, що Анастасія активна і поза університетом. Разом із навчанням вона поєднує волонтерську діяльність в благодійному фонді «Подаруй дитині світ» та Черкаському молодіжному ресурсному центрі.