ЗАКРИТИ

Наші студенти серед призерів всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу

Наші студенти серед призерів всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу

Студентів Східноєвропейського університету відзначили нагородами на VII Всеукраїнському конкурсі юніорів із кулінарного мистецтва і сервісу. Змагання проходило в Києві 20-21 квітня за підтримки Асоціації кулінарів України.

У номінації «Страва з грибів» студентка кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Істоміна здобула «бронзу». Дівчина за 25 хвилин приготувала гриби з беконом в горіховому соусі на дві персони та оригінально їх презентувала.

Ще один студент кафедри Олег Карелін взяв участь у практичному конкурсі категорії «Сервіс-клас» як офіціант. Змагання передбачало виконання таких етапів: сервірування святкового столу, складання серветок, подавання вина. За результатами оцінювання майстерності офіціантів Олег нагороджений дипломом.

Також команда з Черкаського регіону, до якої, окрім наших вихованців,  увійшли учні з Черкаського вищого професійного училища і Черкаського комерційного технікуму, презентувала кулінарні навички в номінації «Оригінальна основна страва».

Окрім цього, студенти взяли участь у майстер-класах провідних бренд-шефів України: В’ячеслава Грибова, Сергія Назаренка, Мирослава Устянника та Віктора Фіалковського.

Участь у таких заходах дає змогу нашим студентам продемонструвати свій рівень майстерності, збагатити професійний досвід,  дізнатися  про  ноу-хау у сфері кулінарного мистецтва в Україні та світі і використовувати їх в практичній діяльності.