ЗАКРИТИ

Мрії наших випускників здійснюються

Мрії наших випускників здійснюються

14 березня у Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбувся звітний концерт Черкаської студії танцю «ПАРУ-ПА», хореографом якої є випускниця Східноєвропейського університету Тетяна Денисова (Шевчук).

Тетяна була зразковою студенткою, завжди тяжіла до знань, входила до складу студентської ради, по завершенні навчання отримала диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент організації» з відзнакою.

Дівчина завжди мріяла танцювати… І поступово її мрія почала здійснюватися. У студентські роки Тетяна активно займалася художньою самодіяльністю, брала участь у загальноуніверситетських заходах, реалізовувала постановки танцювальних номерів і, звісно ж, танцювала сама.

Зараз Тетяна поєднує роботу менеджера у стоматологічній клініці з улюбленою справою – танцями. На концерт своєї студії вона із задоволенням запросила викладачів та студентів рідного навчального закладу. Це було справжнє театрально-танцювальне шоу. Енергійні, феєричні та захоплюючі виступи танцюристів полонили публіку і залишили у серцях присутніх незабутні враження.

Ми пишаємося нашими випускниками, щиро зичимо їм успіхів у обраній справі та бажаємо, щоб їхні найзаповітніші мрії здійснювалися!

94346 (1)