ЗАКРИТИ

День туризму в СУЕМ

День туризму в СУЕМ

З нагоди Міжнародного Дня туризму у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися святкові заходи. 27 вересня викладачі кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу, студенти спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» в стінах університету мали нагоду відсвяткувати своє професійне свято.

Із привітальним словом до викладачів та студентів звернулася ректор СУЕМ Казарінова Наталія Леонідівна. Ректор, зокрема, відзначила, що спеціальність, що її опановують студенти, є однією із найцікавіших, дає змогу поєднати професійну діяльність із захоплюючим світом подорожей і змістовного відпочинку. Також із привітальним словом до викладачів та студентів виступив завідувач кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу Десятніков Іван Валерійович.

1 жовтня дружній колектив викладачів та студентів продовжив святкування Дня туризму на туристичній базі «Придніпровська». Групи студентів були активними у спортивних змаганнях, веселих конкурсах, що сформувало дружню атмосферу святкування. Проте найбільше запам’ятався конкурс приготування туристичної каші, що потребувало від студентів вміння розпалу вогнища, кулінарних навичок й вміння представити свої результати.

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту вітає усіх туристів, усіх, хто зробив подорожі своєю професією, усіх, хто захоплений мандрами.