«Стиль, мода та дрес-код»

«Стиль, мода та дрес-код»

5 листопада в нашому університеті відбувся тренінг на тему «Стиль, мода та дрес-код».

Метою заходу було бажання допомогти молоді правильно зорієнтуватися в бурхливому світі моди та розвіяти стереотипи про те, що студентський дрес-код – це суворий і похмурий, потребуючий чималих коштів стиль одягу. Впродовж бесіди глядачі познайомилися з поняттям «базовий гардероб», який допомагає щоденно створювати нові сучасні та модні образи з мінімуму речей і з «чорним списком» одягу, в якому не потрібно з’являтись у навчальному закладі, офісах та громадських місцях.

Розповідь супроводжувалась показом фотопрезентації. «Родзинкою» тренінгу стало модне дефіле, яке дуже сподобалось глядачам.

Хочеться подякувати за це дефіле моделям – студентам нашого університету Ліані Осіповій, Марії Дорошко, Марині Острівній, Анастасії Пилипенко, Олені Мирошниченко, Сако Акопяну, Михайлу Копилу, Антону Макаренку та директору Центру культури і дозвілля Зінченко Наталії Володимирівні за підготовку та проведення тренінгу.

Шановні студенти, як що ви хочете досягнути успіху та зробити кар’єру, вам потрібно вдягатись так, нібито ви вже досягли своєї мети.