«Східноєвропейська» каша на фестивалі Zelenфест

«Східноєвропейська» каша на фестивалі Zelenфест

Смачну локацію для черкасців сьогодні презентував Східноєвропейський університет економіки і менеджменту в парку «Сосновий бір».

Кафедра готельно-ресторанної справи приготувала польову кашу та ароматний чай для відвідувачів фестивалю Zelenфест, організованого КП «Дирекція парків».

Готували кашу з пшона, м’яса, яєць, овочів і зелені. Для приготування напою використали чорний чай, м’яту, лимон, малину, смородину і копчену грушу. Загалом – по триста порцій каші й чаю, які «розійшлися» за кілька годин.

Такі заходи є вже традиційними для кафедри готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету, де студенти і викладачі мають змогу проявити свої кулінарні вміння.