До матчу 11 лютого із командою “Червона Слобода” колектив нашої футзальної команди підійшов із багатьма травмами. Втім, ціною матчу були срібні нагороди чемпіонату Черкаської області.

Тож обережна і тактично продумана командна гра та відповідальні індивідуальні дії кожного гравця дозволили повністю контролювати хід поєдинку. На початку матчу двічі відзначився Микита Агарін, а під кінець першого тайму простріл із флангу від капітана Осики замкнув Пономаренко.

У другому таймі червоно-слобідці спробували штурмувати ворота “Громади”, проте холоднокровно і на вольових якостях студенти переграли свого суперника. Індивідуальна майстерність Антона Вакуленка (2 голи), Микити Осики та Руслана Пономаренка (по голу) дозволили довести матч до розгромних семи голів та відстояти свої ворота на “0”.

На жаль, навіть перемога в останньому матчі, який відбудеться 24 лютого, не дозволяє “Громаді” обійти команду з Яснозір’я і здобути чемпіонство. Проте головний тренер нашого колективу вважає, що загалом завдання на сезон усе ж виконано. “Якщо врахувати, що ми планували брати чемпіонство у нижчій за рангом лізі, але заявилися таки у вищу, – зазначає Сергій Шамара, – якщо пригадати, скільки втрат ключових гравців у вирішальних матчах із яснозірцями та канівчанами ми мали... То це справді дуже хороший результат – достроково бути другими серед 11 команд!”.

турнірка за тур до завершення

Команда щиро дякує всім вболівальникам та своїм спонсорам! Запрошуємо на завершальний поєдинок чемпіонату з колективом “Хімелектробуда”. Матч відбудеться 24 лютого о 21-й годині.

Слобода (Червона Слобода) 0 : 7 ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ)

Голи: Агарін (2), Пономаренко (2), Вакуленко (2), Осика.

Інтерв’ю головного тренера команди Сергія Шамари

news/2017/12/344473.jpg