Зустріч випускників 1998 року - 25 років після закінчення інституту

Зустріч випускників 1998 року - 25 років після закінчення інституту

У Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбулась зустріч випускників 1998 року. Минуло 25 років із дня закінчення закладу студентами спеціальності “Економіка підприємства” та “Право”. Це був другий випуск спеціалістів тодішнього Черкаського інституту управління бізнесом після отримання акредитації ЗВО.

Через роки випускники пронесли теплі спогади про час навчання в інституті, щасливі й непрості студентські будні, веселі дні в гуртожитку. Поділитись своїми споминами та розповісти про своє особистісне та кар’єрне становлення випускники груп МЕ-31,32 та ЮР-31 змогли завідувачці кафедри економіки, обліку та оподаткування д.е.н., професорці Галині УС, яка під час навчання випускників обіймала посаду викладачки кафедри економіки і фінансів.

За душевними розмовами випускники розповіли про свої успіхи в кар’єрі, чим вкотре підтвердили, що наших здобувачів освіти завжди очікує визнання та повага на професійній ниві.

img_6176

Андрій Грошев був старостою групи МЕ-31, після закінчення вишу працював провідним економістом управління культури обласної державної адміністрації, був заступником головного бухгалтера. З вдячністю відгукується про кафедру інформаційних технологій, яка надала високий рівень підготовки, що надзвичайно допомагало в роботі й виокремлювало його з ряду інших фахівців. Зараз пан Андрій перебуває на заслуженому відпочинку.

Олексій Лисенко - здобувши освіту в Черкаському інституті управління бізнесом працював у міліції у відділі економічної безпеки, пізніше обіймав посаду дільничого інспектора, отримав звання підполковника, був заступником начальника Смілянського районного відділку міліції після чого працював у органах державного порядку різних районних центрів Черкаської області й згодом пішов на пенсію. Зараз є власником агенції нерухомості “Оселя Черкащини”.

Петро Гаврилюк закінчивши навчання працював юристом у районній раді, згодом став начальником одного з відділів управління юстиції, пізніше склавши іспит на право на заняття нотаріальною діяльністю став нотаріусом у Державній нотаріальній конторі в Кіровоградській області.

Юрій Лазарєв після закінчення інституту управління бізнесом вирішив випробувати долю в столиці, працював у різних сферах після чого обрав для себе будівельний бізнес. Наразі має власну будівельну компанію в місті Корсунь-Шевченківський.

Олександр Олійник ще під час навчання почав працювати економістом у ПАТ “Промінвестбанк”, згодом перейшов працювати у будівельну компанію ТОВ “Спеценергомонтаж” і піднявся по кар’єрних сходах до замісника генерального директора по економіці, наразі надає бухгалтерські послуги як фізична особа - підприємець.

Микола Пісковий - власник фірми зі збору та перероблення лікарських рослин у місті Світловодськ згадує нові на той час провідні дисципліни, які не викладались в інших вишах і відрізнялись від радянської системи навчання, яка ще була присутня у державних закладах освіти та відрізнялись змістовністю та інтерактивністю лекцій від викладачів, що було інноваційним у той період.

img_6175

Випускники з вдячністю згадують викладачів, які дали їм не тільки знання, а й виховали в них Людину.