Визначено переможців першого етапу олімпіади з правознавства

Визначено переможців першого етапу олімпіади з правознавства

В юридичному інституті Східноєвропейського університету відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство». У конкурсному змаганні взяли участь 30 студентів 3-4 курсів.

Директор юридичного інституту І. Г. Оксьом привітав учасників і зазначив, що вони повинні докласти всіх зусиль, аби представити якнайкращі результати. Адже рівень знань, який вони демонструють під час таких конкурсів, впливає на імідж університету, додає йому престижу і підвищує авторитет.

Завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Сергій Брайченко подякував студентству за ініціативність та інтерес до юридичної науки і налаштував учасників на успіх у випробуваннях.

Змагання проводилось у формі комп’ютерного тестування з окремих навчальних дисциплін, за якими здійснюється підготовка фахівців із права. Такий підхід дозволяє об’єктивно і неупереджено оцінити знання студентів.

У підсумку перше місце посів Мирослав Бугайцов (ЮР-21), друге – Анастасія Литвиненко (ЮР-31), третє – Анна Дідур (ЮР-31).

Переможці представлятимуть навчальний заклад у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства, який відбудеться 18–21 квітня 2016 р. у Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника (м. Івано-Франківськ).

Щиро бажаємо нашим студентам перемоги на всеукраїнських випробуваннях. Ми віримо у вас, бо ви – найкращі!