Виїзне заняття з кавою

Виїзне заняття з кавою

18 березня 2021 року відбулося виїзне заняття з дисципліни «Технологія напоїв» студентів третього курсу (Рогової Марини, Шпаковського Артура, Левченко Світлани, Лихолай Ксенії, Коваленко Аліни) під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної справи і туризму Анни Собко, які відвідали провідні заклади ресторанного господарства м. Черкаси: кав’ярні «Кофейник» і "BrewLove".

«Кофейник» гостинно зустрів гостів зі Східноєвропейського університету! Студенти були у захваті:  неймовірний інтер'єр і атмосфера, знайомство з облаштуванням барної стійки і особливостями асортименту, можливість отримати досвід з приготування кави і кавових напоїв!

У формуванні майбутніх фахівців особливого значення набувають майстер-класи, тому майстер-клас із приготування кави і кавових напоїв від нашої випускниці, а тепер провідного бариста Ірини Істоміної, став підтвердженням хорошої школи, яку можна пройти, поєднуючи під час навчання теорію і практику. Ірина поділилася професійним досвідом, відпрацювала зі студентами технологію приготування кави по-турецьки, лате, ванільний рафт, какао з вершками.

На базі відомої в Черкасах кав’ярні "BrewLove", що по вул. Симоненка, 3, відбулася зустріч «Теорія. Практика. Майбутнє». Зустрілись, познайомились та домовились про співпрацю доцент СУРА, голова Черкаського осередку Асоціації Кулінарів України Анна Собко та власниця кав'ярні "BrewLove" Марина Карпець - успішна бізнес-леді, яка показує приклад не тільки відданого відношення до справи, але й створення соціально-відповідального бізнесу, про що свідчить вагома відзнака - сертифікат "ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕКО" від Міжнародної Торгової Палати.

Крокуємо рідними Черкасами, набуваємо досвіду, відвідуємо найкращі ресторації, вчимося успішності!