Випуск 2021!

Випуск 2021!

24 грудня 2021 року магістри-випускники Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова отримали довгоочікувані дипломи.

«Шановні магістри! Сьогодні перед Вами відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, а диплом випускника Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини СУРА»,- зазначила ректорка університету доктор економічних наук, професорка Чудаєва Ія Борисівна.

Отримали дипломи випускники Факультету права та гуманітаристики спеціальностей «Філологія», «Право», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та Факультету економіки і менеджменту спеціальностей «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Економічна кібернетика», «Облік і оподаткування» та «Готельно-ресторанна справа».

Під час церемонії багато теплих слів та щирих побажань почули випускники від проректора з адміністрування, кандидата технічних наук, доцента Коваля Віталія Володимировича, декана Факультету права та гуманітаристики, кандидата політичних наук Лисенка Олександра Миколайовича.

Вручення дипломів стало великим та хвилюючим святом для випускників та батьків. Хвилюючу фразу: «Диплом магістра вручається…» надовго запам'ятають всі випускники, адже більшість з них отримали диплом магістра вперше, а дехто повернувся до Університету за новими знаннями та вже вдруге отримує диплом магістра.

Випускник Факультету права та гуманітаристики Халамейдик Олександр Володимирович також висловив щирі слова подяки на адресу професорів та викладачів Університету.

Ще раз вітаємо магістрів із отриманням дипломів та завершенням важливого етапу у житті!

Бажаємо нашим випускникам, щоб сьогоднішні здобутки дали початок багатьом успішним особистим і діловим проектам!