Викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування активно проводять профорієнтаційну роботу

Викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування активно проводять профорієнтаційну роботу

Викладачі кафедри економіки обліку і оподаткування Л. Панасенко, О. Коваль, Д. Гріднєва з профорієнтаційною метою відвідали загальноосвітні школи у  с. Леськи Черкаського району та у смт Стеблів Корсунь-Шевченківського району.

У ході зустрічей зі школярами 9, 10, 11 класів вони презентували рекламні матеріали про Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, надали детальну інформацію про спеціальність «Облік і оподаткування» й освітню програму «Економіка підприємства», ознайомили учнів з напрямами та місцями роботи сучасного економіста й бухгалтера.

Випускників шкіл ознайомили з умовами вступу й перевагами навчання в Східноєвропейському університеті та запросили більше дізнатися про навчальний заклад і його матеріально-технічну базу під час дня відкритих дверей 20 квітня. Також шляхом анкетування викладачі провели опитування школярів щодо вибору майбутньої професії. Випускники цікавилися умовами навчання, проживання в гуртожитку, працевлаштування випускників університету.

Маємо надію, що ці зустрічі дадуть можливість майбутнім абітурієнтам зупинити свій вибір на нашому навчальному закладі, і ми зустрінемось у вересні на лекціях в аудиторіях Східноєвропейського університету.