Відкрите практичне заняття з шеф-кухарем для студентів сфери гостинності

Відкрите практичне заняття з шеф-кухарем для студентів сфери гостинності

На відкритих практичних заняттях студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» готують найрізноманітніші страви під керівництвом шеф-кухаря, викладача Олександра Мельника.

Цього разу студенти мали можливість приготувати одну з найпопулярніших страв у світі — піцу.

Шеф-кухар розповів студентам рецепт правильного тіста на піцу та секрети, які допоможуть зробити ніжну й тоненьку основу.

Ще один із важливих елементів, який робить смак цієї страви неперевершеним — соус. Соус для піци може надати їй особливого смаку, виразності та аромату. Студенти спробували приготувати класичний томатний соус з томатів пелаті.

Начинка піци може бути найрізноманітнішою, тож це справа смаку й фантазії. Майбутні спеціалісти сфери гостинності поєднували різні інгредієнти експериментуючи зі смаками. Дехто навіть спробував створити піцу нестандартної форми у вигляді серця.

Процес приготування здійснювався у теплій, дружній атмосфері,студенти ділились своїми вподобаннями щодо всесвітньо популярної страви й рецептами, які готують вдома.

Результат своєї роботи студенти із задоволенням скуштували та розповіли про враження від приготування. Олександр Мельник запропонував обрати наступні теми для відпрацювання практичних навичок здобувачів освіти, які допоможуть покращити їх рівень професійної підготовки.