Вчена рада Східноєвропейського університету економіки і менеджменту

Вчена рада Східноєвропейського університету економіки і менеджменту

29 листопада 2012 р. у залі відео-конференц-зв'язку відбулося чергове засідання Вченої ради Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Захід розпочався з урочистого вручення атестата доцента, який отримав Мекурія Демессіє за підсумками успішної атестації в колегії міністерства.

Ключовим питанням засідання стало обговорення стратегічного плану розвитку Східноєвропейського університету у 2013-2020 pp. Дві робочі групи (ТОП-менеджменту і NEXT-покоління) презентували свої концепції, підготовка яких тривала 5 місяців. Було відзначено продуктивність ідей та інноваційність у концепціях обох груп й ухвалено рішення створити спільну робочу групу з метою вироблення єдиної стратегії розвитку Університету, з урахуванням висловлених побажань за всіма напрямами діяльності.

На засіданні було також затверджено типову структуру доповіді й відповідні зміни до Положення про Вчену раду СУЕМ, заслухано хід виконання попередніх рішень, затверджено теми дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора наук.