У Східноєвропейському університеті запрацював підприємницький клуб

У Східноєвропейському університеті запрацював підприємницький клуб

Східноєвропейський університет долучився до ініціативи Міністерства освіти і науки України та ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) зі створення підприємницьких клубів.

Відтепер студенти зможуть отримувати та покращувати свої практичні підприємницькі навички в стінах рідної AlmaMater незалежно від спеціальності. Клуб допоможе розвивати у студентів підприємницьку культуру та мислення, поширюватиме ідеї стартап-руху серед молоді. Зокрема, у клубі відбуватимуться зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, перегляд відеолекцій тощо. Найголовніше – студенти мають місце, куди йти та до кого звернутися за порадою, якщо у них виникає ідея і бажання розвинути її у стартап.

3262 (3)

Нещодавно відбулися перші тренінги для команди СУЕМ StartUpClub. Команда отримала навички з управління проектами, організації діяльності PR (зв’язки з громадськістю), SMM (англ. Social Media Marketing – маркетинг в соціальних мережах) та Еvent (організація відкритих заходів) напрямів роботи клубу, «прокачала» своє підприємницьке мислення. Здобуті знання й досвід в подальшому допоможуть налагодити комунікації між командою клубу та студентством, дадуть змогу створювати успішні підприємницькі проекти. Учасники отримали сертифікати про успішно завершене навчання у YEP!BOOT CAMP.

Якщо ти маєш ідеї/стартапи, але не знаєш як їх реалізувати, приєднуйся до нас! Ми чекаємо на тебе в аудиторії 32. Тут можна втілити свою ідею і назавжди змінити власне життя!