У Східноєвропейському університеті відсвяткували День знань

У Східноєвропейському університеті відсвяткували День знань

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. На адресу молоді звучали вітання від представників обласної влади, ректорату, професорсько-викладацького складу, гостей свята.

Із вітальними словами до студентів, батьків, викладачів і гостей звернулася ректор університету.

– Східноєвропейський університет перегортає нову сторінку у своєму календарі. З упевненістю можу сказати, що цей навчальний рік стане ще одним кроком у розвитку нашого навчального закладу, і ми досягнемо всього запланованого. За студентські лави сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Пам’ятайте: всі перешкоди долаються силою знань. Хай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, викладачів надихне успіхами студентів, батьків – гордістю за своїх дітей. Успішного навчального року, невичерпної енергії та творчих здобутків! – наголосила ректор.

img_9538

Із вересневим святом та початком нового навчального року університетську громаду привітав начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський.

– Хочу насамперед звернутися до першокурсників та їхніх батьків, – акцентував Валерій Вікторович. – Вам пощастило навчатися у цьому вищому навчальному закладі. Тут надзвичайно гарна, демократична і родинна атмосфера. Східноєвропейський університет конкурентоздатний на ринку освітніх послуг, має потужний професорсько-викладацький склад, сучасну матеріально-технічну базу, розвиває міжнародну співпрацю. Бажаю студентам і викладачам гарного навчального року, нових здобутків і миру, який так потрібен нашій країні.

img_9426

За сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у галузі національної освіти почесними грамотами управління освіти і науки Черкаської ОДА були відзначені проректор з навчальної роботи Андрій Мітла, директор інституту економіки і менеджменту Ірина Дьячук, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олександр Лисенко. Ректора Східноєвропейського університету Валерій Вікторович нагородив медаллю «За відданість справі».

img_9447

За сумлінну працю, професійну відданість, підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня знань подяками Східноєвропейського університету відзначено викладачів Наталію Луценко, Юлію Сиволап і Валентину Швець.

Найбільш хвилюючим моментом свята стала посвята першокурсників у студенти. За традицією, після проголошення клятви першокурсниками, ректор вручила їм символічний студентський квиток. Після цього присутні вшанували пам’ять Т. Г. Шевченка, поклавши квіти до пам’ятника Великому Кобзареві, розташованому на території університету.

img_9426

Наприкінці заходу як символ віри, надії, здійснення мрій і бажань молодь відпустила в небо повітряні кульки.