У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

День відкритих дверей і знайомство з майбутньою студентською молоддю влаштували у Східноєвропейському університеті 16 квітня.

Понад 130 учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл Канівського, Кам’янського, Смілянського і Чорнобаївського районів завітали цього дня до вишу.

Разом із батьками майбутні вступники переглянули презентацію про університет, отримали детальну інформацію стосовно правил прийому, освітніх ступенів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців (зокрема, до Коледжу економіки і управління на базі 9 та 11 класів).

Гості поспілкувалися зі студентами і професорсько-викладацьким складом, отримали відповіді на всі хвилюючі запитання, а також проконсультувалися щодо перспектив працевлаштування за обраною професією.

Після офіційної частини для відвідувачів заходу була проведена екскурсія навчальним закладом. Їм показали аудиторії, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, навчально-науково-виробничі центри, зали синхронного перекладу та відеоконференцзв’язку, тренажерну й актову зали тощо.

Абітурієнти з зацікавленням розглядали фотографії студентського життя, інформаційні стенди про нагороди і здобутки університету, міжнародне співробітництво, благодійну діяльність, наукові та спортивні досягнення.

Захід виявився досить інформативним для школярів та їхніх батьків. Вони залишилися приємно враженими від почутого і побаченого, а дехто вже остаточно визначився з вибором навчального закладу.