У Східноєвропейському університеті для школярів запрацював гурток з кулінарного мистецтва

У Східноєвропейському університеті для школярів запрацював гурток з кулінарного мистецтва

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту (на базі кафедр кафедри готельно-ресторанної справи і кафедри іноземних мов) розпочав роботу гурток з кулінарного мистецтва у рамках проекту «Юні Шефи» під егідою Асоціації кулінарів України.

Заняття безкоштовні, проводяться українською й англійською мовами. У рамках проекту планується створення команди юніорів для участі у всеукраїнських і міжнародних змаганнях з кулінарного мистецтва.

У суботу, 8 грудня, до університету завітали учні старших класів черкаських загальноосвітніх шкіл (№18, №4). Англійською мовою в легкій і доступній для сприйняття формі пройшло знайомство та перше заняття з майбутніми рестораторами. Правила сервірування та етикету за столом, складання серветок, використання столового і допоміжних приборів, скляного і порцелянового посуду – це ті практичні навички, які можна застосувати в підготовці до новорічних свят, а також готуючись до змагань.

Програмою курсу передбачено надання сертифіката міжнародного зразка від Асоціації кулінарів України і Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Заняття проводяться щосуботи об 11:00 в лаб. 106 Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Записатися до гуртка можна за тел.  097 206 48 42.