«Суспільне Черкаси» зняло сюжет про студентів-автомобілістів

«Суспільне Черкаси» зняло сюжет про студентів-автомобілістів

У Фаховому коледжі Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова протягом року студенти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» займаються фарбуванням автомобілів для ЗСУ на чолі з викладачем, відомим черкаським волонтером Ігорем Репʼяшенком.

Журналісти українського регіонального телеканалу «Суспільне Черкаси» завітали до коледжу щоб побачити, як відбувається процес перевтілення автівок для наших захисників.

З кореспондентом телеканалу поспілкувались і керівники закладу - президент Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова, Наталія АБЛЯЗОВА та директорка Фахового коледжу СУРА Анна НОВАК розповівши про навчання студентів-автомобілістів та ініціативу Ігоря Репʼяшенка до якої долучився виш.

За час повномасштабного вторгнення Ігор разом зі студентами відремонтували та пофарбували не один десяток автомобілів, адже транспорт на передовій рятує життя - за допомогою нього військові забирають поранених, їздять на штурми; підвозять бойові комплекти, харчі та сухий одяг на позиції.

На сьогодні надійшов новий запит із 54 бригади: хлопці втратили свій джип. На щастя, самі вціліли, а от машина - ні. І відремонтувати її теж вже неможна.

Збираємо кошти на ще один джип для 54-тої бригади.

https://send.monobank.ua/jar/9KTrUMsBrQ

Реп'яшенко Ігор Приват Банк
5363 5420 1082 1966

Моно банк
4441114444641011

Рахунок для переказу із картки, рахунку Евро Союзу
LT503500010006043785
Repiashenko Igor