Студентство Східноєвропейського – це ініціативна молодь! а ти один із нас!?

Студентство Східноєвропейського – це ініціативна молодь! а ти один із нас!?

Студенти Східноєвропейського університету завжди поєднують корисне дозвілля та вдале навчання. Результатом цього є наші успішні випускники. І ти можеш стати одним із нас.

Студентські роки – найкращий період у житті кожного. Саме тому в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту значну роль приділяють якісному дозвіллю студентів. Важливо, що, крім базових знань, студентська молодь має можливість брати участь у круглих столах, наукових конференціях, тренінгах, інтелектуальних змаганнях, стажуватися за кордоном, навчатися за програмою подвійного диплома. Окрім того, наші вихованці не нехтують нагодою реалізувати себе в інших видах діяльності, що сприяє формуванню їх не лише як кваліфікованих фахівців, а й всебічно розвинених особистостей.

Дійсно, можна впевнено сказати, що студент Східноєвропейського сам створює атмосферу в університеті, тому важливо, щоб кожен день був максимально наповнений новими враженнями й корисними зустрічами.

Тож запрошуємо всіх охочих абітурієнтів приєднатися до студентських лав Східноєвропейського, зануритися в незабутню атмосферу, де кожний зможе розкрити та реалізувати весь свій потенціал.