Студентський науковий гурток "Феміда"

Студентський науковий гурток "Феміда"

На кафедрі публічного і приватного права вже вкотре відбулося засідання гуртку "Феміда", що допомагає студентам розвивати свої наукові здібності та поглиблювати знання в цій галузі. Такі ініціативи важливі для стимулювання наукової самостійності та інтересу до навчання.

Здобувачі освіти, котрі зацікавленні у поглибленні вивчення права, дослідили проблемні питання сьогодення. Студентки-правники 1-го курсу виступили з цікавими та актуальними темами. Дар'я Усенко презентувала тему: "Глобальні проблеми пластику: ризики та можливі рішення", Аліна Філіпова виступила з темою "Шаман з Аду",  актуальною стала тема Юлії Андрієнко "Глобальні проблеми в юридичні сфері" де було затронуто справу Бішинбаєва.  

Яна Григорович виступила з болючішою темою сьогодення "Запобігання та протидія домашньому насильству". Студентський науковий гурток грає важливу роль у підвищенні наукового рівня та розвитку студентів, його діяльність сприяє формуванню інтересу до наукових досліджень, розвиває наукову самостійність, підтримує організованість та допомагає студентам усвідомлювати важливість наукового зростання. Бажаємо успіхів усім учасникам студентських наукових гуртків у досягненні їх наукових цілей!