Студентів Східноєвропейського вчили, як відкрити власну справу

Студентів Східноєвропейського вчили, як відкрити власну справу

Сьогодні у Східноєвропейському університеті для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» провели мотиваційну лекцію «Як заснувати власну справу: від мрії до реалізації».

Захід організовано в рамках проекту «Ресторанні, готельні практики», започаткованому у навчальному закладі.

У заході, окрім студентів, взяли також участь майбутні абітурієнти, які прийшли знайомитися з вишем у рамках проведення дня відкритих дверей. Зокрема, до університету завітали учні Черкаського комерційного технікуму спеціальності «Харчові технології», які планують продовжити навчання за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Перед початком лекції до студентів звернулася ректор університету, яка наголосила на важливості практичної підготовки в освітньому процесі та можливості здобуття цінних порад на майбутнє безпосередньо від професіоналів свої справи.

Спікером на лекції виступила власниця кав’ярні «Білий кролик» Анастасія Рубежанська, яка поділилася власним досвідом стосовно організації проектів, мотивації та втіленням мрії в життя. Молода підприємниця надала рекомендації, серед кого краще шукати інвесторів, як аналізувати ринок, як будувати концепцію проекту, як підбирати персонал тощо. Також бариста провела майстер-клас з альтернативних способів заварювання кави. Усі учасники мали змогу насолодитися смаком щойно приготованої кави, поставити запитання і отримати поради стосовно відкриття власного бізнесу.