Студенти Східноєвропейського відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу

Студенти Східноєвропейського відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу

Вже не перший рік студенти і викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету відвідують центральну та наймаштабнішу подію індустрії гостинності – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу. Захід проходив з 8 по 10 листопада у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Експофорум – це свого роду полювання за новинками сезону у сфері обслуговування. Цього року він продемонстрував останні тенденції в індустрії гостинності від 220 учасників з 9 країн. Це вернісажі виставкових експозицій і майстер-класів, тренінгів від відомих рестораторів і готельєрів, кулінарні шоу, ексклюзивні демозони й неординарні дизайнерські рішення, новітнє устаткування, клінінгові технології тощо.

Динамічна атмосфера виставки, доповнена високою концентрацією досвіду і професіоналізму, дозволяє студентам в короткі терміни отримати максимум: перспективні контакти, унікальні ідеї, корисні навички й ефективні поради.

Матеріали зі спеціалізованих виставок використовуються під час проведення викладачами лекційних, семінарських занять, виконання студентами самостійної роботи, написання курсових робіт та дипломних проектів.

Відвідування заходів такого формату допоможе студентам отримати необхідні практичні знання для їхнього становлення як професіоналів сфери гостинності.

Також для студентів і викладачів була проведена цікава екскурсія в готелі President Hotel.